Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

Framtidens Nät i SVT Nyheterna

Publicerad: 2017-02-15 09:34 | Taggar: Kategorier:

I Aktuellts 21-sändning den 14 februari 2017 sändes ett inslag om det vi på Telia kallar för Framtidens Nät som innebär att vi ersätter delar av det gamla telenätet mot modernare teknik. Det gamla kopparnätet är gammalt, är svårt att reparera eftersom det saknas reservdelar och klarar inte längre att leverera dagens moderna tjänster. Idag finns det betydligt modernare lösningar som ger våra kunder mer tillförlitlig telefoni och stabilare bredband.

I programmet visas kunder som är oroliga över att mobiltäckningen inte ska räcka till. Men lösningen som vi erbjuder har en betydligt starkare mottagningsförmåga och kan inte jämföras med en vanlig mobiltelefon. Om det behövs hjälper vi även till med en extra antenn på taket.

Här kan du läsa mer om Framtidens Nät
www.telia.se/framtidensnat

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton