Utökad service för Telias kunder i Stockholm

Publicerad: 2016-10-12 12:00

Är du Teliakund och har problem med en produkt från Apple? Nu bjuder Lan-Master Telias kunder på expressservice i butik. Verksamheten har startat på prov i vår butik på Kungsgatan i Stockholm.

Telia har en egen auktoriserad serviceverkstad för Apple-produkter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos Lan-Master kan du välja mellan att lämna in dina Apple-produkter på plats eller skicka in dem per post. Inlämningsservice finns tillgänglig i de städer där Lan-Master har serviceverkstad, och i övriga landet kan inlämning ske i närmaste Teliabutik. 

När olyckan är framme vill Telia säkerställa att våra kunder får hjälp så fort som möjligt. Lan-Master bjuder Teliakunder på 4 timmars expresservice (vid inlämning), övriga kunder får betala 495 kronor.

Just nu har verksamheten teststartat i Teliabutiken på Kungsgatan i centrala Stockholm. En servicetekniker från Lan-Master finns på plats i butiken och hjälper kunder med deras Apple-produkter. Det som inte kan fixas på plats skickas vidare till Apple, allt för att kunden ska få en smidig och enkelt service.

”Vi ser detta som en viktig service som vi vill ge till Telias kunder, och vill testa nya sätt att ge service på”, säger Fredrik Brunzell, VD för Lan-Master. ”

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton