navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Streama din favorit-tv även i Apple TV

Publicerad: 2016-10-10 14:00 | Taggar: Kategorier:

Telia lanserar Play+ som app för Apple TV. Med en knapptryckning, eller ett ord till Siri, kan du nå all din favorit-tv. Enkelt och snabbt!

I den fjärde generation av Apple TV finns möjligheten att ladda ner de appar du vill ha, däribland Play+. Du kan på så sätt lätt streama dina favoritserier, direkt via din Apple TV. 

Du använder samma konto i alla dina enheter med Play+, vilket bland annat gör att du kan pausa ett avsnitt på mobilen och återuppta det senare i Apple TV. Alla filmer som du hyr syns även i appen på Apple TV. 

I dagsläget finns det några begränsningar med appen i Apple TV. Telia har inga rättigheter att visa TV4-gruppens kanaler på Apple TV. De finns dock fortfarande på andra plattformar för samma användare. Det går inte att hyra filmer direkt i appen för Apple-produkter. Detta görs först på någon av de andra plattformarna under samma konto. Och HD-kanaler är inte tillgängliga. Vi jobbar på att lösa dessa begränsningar i kommande uppdateringar.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic