navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Telia är Sveriges bästa telekomföretag
enligt svenskarna

Publicerad: 2016-03-21 09:43

I slutet på förra veckan utsågs Sveriges bästa företag inom 26 olika branscher. Av de 256 företag som undersöks fick Telia pris inom telekom och bredband.

Utmärkelserna grundas på en rikstäckande opinionsundersökning på uppdrag av Schibstedägda företaget Minimedia. Frågorna har rört sig kring områden som kvalitet, service, transparens, information, miljöansvar, innovationskraft, pålitlighet och hur mycket man gillar olika
företag.

– Vi lever i en enormt transparent värld och företag måste göra bra saker för att lyckas. Vi ville helt enkelt undersöka hur det ser ut och vad svenska folket tycker om olika företag, säger Daniel Wägerth, Co-Founder och Senior Branding Advisor på Schibsted.

På plats vid galan på Nalen i Stockholm fanns bland annat Anders Tillander, chef för Telias fiberaffär.

– Vi är naturligtvis enormt glada och hedrade över utmärkelsen. Det här visar att vi är på helt rätt väg. Förra året satte vi rekord i fiberutbyggnaden med över 150 000 nya uppkopplade hushåll. I år ökar vi takten ännu mer. Allt för att bli så bra som möjligt för våra kunder så att fler får tillgång till digitaliseringens alla otroliga möjligheter.
 

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic