Gällande tidningsartiklar om fri surf sociala medier

Uppdaterad: 2016-12-08 15:37 | Taggar: Kategorier:

Med anledning av dagens artiklar om att Telias erbjudanden ”Fri surf i sociala medier” och ”Fri surf Lyssna” är olagligt, vill vi ge den korrekta bilden. PTS (Post & Telestyrelsen) bedömning avseende nätneutralitet berör en liten del av vårt erbjudande, invändningen från PTS är att surf på sociala medier fortsätter att fungera även efter det att kundens surfmängd är förbrukad.

Kommer ni att ändra ert erbjudande?

Vi har fått en mycket positiv respons från våra kunder på våra nya erbjudanden. Vi ser ett förändrat beteendemönster hos våra kunder där kommunikation inom familj och till vänner i allt utökad utsträckning sker via sociala medier. Genom vårt erbjudande har våra kunder fått möjlighet att alltid ha tillgång till sociala medier, utan att behöva oroa sig för att surfen, och detta har bidragit till att kunderna använder alla olika internettjänster mer. Nu har vi fått en preliminär bedömning från PTS och på en liten del av kampanjen som vi kommer titta på och återkoppla till PTS.

Vi kommer fortsätta erbjuda fri surf. Det erbjudandet kommer finnas kvar så du kan håll kontakt med dina nära och kära.

PTS, som är den myndighet som reglerar oss, tycker att det är fel att du kan fortsätta surfa fritt i våra fem appar när din pott tagit slut. Det tänker vi protestera emot. Men fri surf kommer alltid finnas kvar.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton