navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Världspremiär för Spotify Familj – bara hos Telia

Publicerad: 2014-08-29 15:00

Spotify - världens största musiktjänst för strömmad musik - utökar nu sitt utbud med en ny tjänst, skräddarsydd för familjer med barn. Den 1 september blir Telia först i världen med att erbjuda den nya tjänsten till sina familjekunder.

Spotify Familj är avsedd för familjer med barn och består av fem stycken Spotify Premium-konton. Ett av dessa konton fungerar som huvudkonto. Från huvudkontot kan du sedan bjuda in ytterligare fyra familjemedlemmar. Du som redan har ett Spotify-konto med spellistor och sociala kopplingar kan enkelt flytta med det till Spotify familj.

Telia börjar sälja tjänsten den 1 september 2014 till de kunder som har någon typ av fast bredband från Telia eller mobilt abonnemang av typen Mobil Komplett eller Max27. Priset för Spotify Familj är 199: - per månad. Tjänsten kommer att kunna beställas på telia.se, i Telias butik och kundtjänst eller hos någon av Telias återförsäljare.

Familjer med barn är en av våra viktigaste kundgrupper och de lyssnar mycket på musik. Därför tror vi att den här tjänsten kommer att bli populär bland både nya och befintliga kunder, säger Stefan Borgquist erbjudandeansvarig på Telia.

Läs mer och beställ Spotify Familj

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right