navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ny mjukvara digital TV-box

Publicerad:

Den 4:e december släpptes en ny version av mjukvara till Digitalboxen, denna kan antingen laddas ner genom att acceptera uppdateringen när boxen kommer upp ur standby-läget eller genom att bryta strömmen till boxen.

TextTV
Utseendet på TextTV kommer nu att kunna justeras i tre olika bredder: smal, mellan och bred för de kunder som så önskar. Med hjälp av Info-knappen kan man i TextTV-läge välja bredd genom att trycka på INFO-knappen en eller flera gånger. Vald bredd behålls tills att boxen startas om. Som standard är bredden ’mellan’ förvald i TextTV läget.

Introfilm
Nya kunder och kunder som gjort en fabriksåterställning av sin Digitalbox erbjuds nu att ta del av en introduktionsfilm i samband med att boxen startas första gången. Filmen förklarar på ett enkelt sätt hur tjänsten fungerar. Filmen finns tillgänglig för alla kunder i videobutiken under kategori TeliaTube.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right