TELIA FIBERANSLUTNING

Prisvärt och flexibelt gruppavtal

Med Telia Fiberanslutning levererar Telia både anslutning och tjänster. Vanligast är då att vi förutom avtal om fiberanslutning även tecknar ett så kallat gruppavtal, ett grundpaket med bredband, tv och/eller telefoni, som alla hushåll får tillgång till.

Med Telia som helhetsleverantör blir priset extra fördelaktigt. De boende kan dessutom själva anpassa sina tjänster efter behov, exempelvis köpa till högre bredbandshastighet eller utöka sitt tv-utbud.

Telia tillhandahåller utrustning i form av wifi-router och kablar, som placeras hos de boende och ägs av fastighetsägaren. Fri support och utbyte av eventuell defekt hårdvara ingår under hela avtalstiden.

Telia fakturerar löpande fastighetsägaren totalsumman för de tjänster som ingår i gruppavtalet.
 

ÖPPEN FIBER

Valfrihet för hyresgästerna

Öppen Fiber innebär att Telia installerar fiberanslutningen, men att hyresgästerna inte är låsta till Telia som tjänsteleverantör utan själva väljer vem som ska leverera tv, bredband och telefoni till dem.

Hyresgästerna sköter själva all kontakt med sin leverantör gällande beställning, fakturering, att komma igång och hjälp för att åtgärda eventuella fel.

 

DESSA TJÄNSTELEVERANTÖRER KAN DE MED ÖPPEN FIBER VÄLJA MELLAN


Lokala leverantörer

Vi erbjuder även lokala tjänsteleverantörer i Öppen Fiber. Observera att dessa tjänster inte kan levereras överallt i Sverige.