Snabbladda Telia Refill

• Så här gör du

• 1

Gå in på www.telia.se/ladda. Du kommer då in på en översikt om Telia Refill.

• 2

Klicka på Ladda.

• 3

Välj att Snabbladda med kontokort. Fyll i ditt telefonnummer i dialogrutan och tryck Nästa.

• 4

Du får nu upp ett antal alternativ om hur du vill ladda. Välj belopp och klicka på Nästa.

• 5

Fyll därefter i ditt kontokortsnummer, vilken månad kortet går ut och CVV-koden som du hittar på baksidan på ditt kontokort. Tryck Bekräfta.

• 6

Om du vill kan du skapa en laddkod som du i framtiden kan använda för att snabbladda ditt kort. Välj i så fall Skaffa en laddkod, fyll i ditt telefonummer, personnummer, din e-postadress och valfri laddkod (4 siffror) och tryck därefter Registrera.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt