Låsa upp sim-kort

• Om du har spärrat ditt sim-kort och vill öppna det igen så kan du göra det på Mina Sidor och Mina Sidor på Arbetet.

Innan du börjar

Du behöver puk-koden som är kopplad till mobilnumret. Har du Telia Refill så behöver du ha registrerat ditt kontantkort för att se det på Mina Sidor.

Så här gör du

• 1

Logga in på Mina Sidor eller Mina Sidor på Arbetet

• 2

Klicka på ditt mobilnummer under Mina abonnemang. Klicka på Administrera.

På Mina Sidor på Arbetet klickar du på ikonen som visar att du är inloggad längst upp och därefter på Min Jobbmobil. Klicka sedan på Öppna/Spärra/Byt kort.

Välj Öppna/Spärra/Byta kort.

Välj Öppna sim-kort eller Öppna och beställa nytt SIM-kort.

Ange din puk-kod och bekräfta genom att klicka på Nästa.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt