Låsa upp sim-kort

• Om du har spärrat ditt sim-kort och vill öppna det igen så kan du göra det på Mina Sidor och Mina Sidor på Arbetet.

Innan du börjar

Du behöver puk-koden som är kopplad till mobilnumret. Har du Telia Refill så behöver du ha registrerat ditt kontantkort för att se det på Mina Sidor.

• 1

Logga in på Mina Sidor eller Mina Sidor på Arbetet

• 2

Klicka på ditt mobilabonnemang under Mina abonnemang

Gå till rubriken Inställningar och klicka på Administrera sim-kort.

På Mina Sidor på Arbetet klickar du på ikonen som visar att du är inloggad längst upp och därefter på Min Jobbmobil. Klicka sedan på Öppna/Spärra/Byt kort.

• 3

Välj Lås upp sim-kort.

• 4

Bekräfta ditt val genom att klicka på Lås upp sim-kort.

• 5

Klicka på Ja, beställ nytt sim-kort om du vill ha ett nytt sim-kort. Annars klickar du Nej tack.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt