Kontrollera saldo i mobilen

Genom några enkla knapptryckningar på din mobil kan du ta reda på hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för.

• Slå följande nummer följt av lur

*120#  Visa saldo, potter och prisplan.

*120*1#  Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla.
    *120*2#  Visa fria minuter för prislistan Flexibel.
    *120*3#  Visa saldo på kunds bonuskonto.
    *120*5#  Visa sms- surfmängd och giltighetstid för Årskort Sms och Årskort Mobilsurf.
    *120*6#  Visa sms- och surfmängd för Halvårskort Sms och Halvårskort MobilSurf. (Obs! För Refill Halvårskort Surf, se nedan)
    *120*8#  Visa surfmängd och giltighetstid för Årskort Spotify & mobilsurf och Årskort Navigator & mobilsurf.
    *120*9#  Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Halvårskort.
    *120*10#  Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Årskort.
    *120*11#  Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Halvårskort Surf.
    *120*12#  Visa giltighetstiden på senaste laddade Refill Årskort Surf.

Information om saldo, bonus och giltighetstid visas på din bildskärm.

• Bra att veta!

Du kan även se ditt saldo på Mina Sidor. Logga in och klicka på Saldon i undermeny.
    Mina Sidor på Arbetet hittar du saldon under Min Jobbmobil.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt