Byta sim-kort

• Om du behöver byta sim-kort så kan du göra det på Mina sidor.

Har du Telia Refill så behöver du ha registrerat ditt kontantkort för att se det på Mina Sidor.

• 1

Logga in på Mina Sidor.

• 2

Klicka på ditt mobilabonnemang under Mina abonnemang

• 3

Under rubriken Inställningar klickar du på Administrera sim-kort.

• 4

Välj Beställ/byta sim-kort.

• 5

Välj om du vill ha ett likadant sim-kort som tidigare eller om du vill byta storlek. Bekräfta genom att klicka på Beställ nytt sim-kort.

• 6

Ditt nuvarande sim-kort fungerar tills du sätter ditt nya sim-kort i en mobiltelefon. Det nya sim-kortet skickas hem till dig inom fem arbetsdagar. När du får ditt nya kort är det bara att sätta in det i din mobil och du kan ringa igen. Du behåller ditt mobilnummer och eventuell samtalstid som du har kvar.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt