Vidarekoppling direkt

• Vidarekoppla via Mina Sidor

Att vidarekoppla via Mina Sidor fungerar bara om du har bredbandstelefoni.

1. Logga in på Mina Sidor.
    2. Vid välkomstsidan klicka på ditt telefonabonnemang under Mina abonnemang.
    3. Under rubriken Administrera uppe till höger på sidan väljer du Hantera vidarekoppling.
    4. Nedanför rubriken Mina Tjänster klicka du på länken Vidarekoppling.
    5. Bocka i Till nummer och fyll i önskat nummer. Avsluta med att klicka på Spara.

• Vidarekoppla på din telefon

Inkoppling

• Tryck *21* [riktnummer + telefonnummer] #.
    • Tryck på symbolen för Lur.

Urkoppling

• Tryck #21#.
    • Tryck på symbolen för Lur.

Koppla ur samtliga vidarekopplingar

• Tryck #002#.
    • Tryck på symbolen för Lur.
  • Bra att veta

Du betalar bara för samtalet mellan din telefon och det nummer du kopplar vidare till. Med vidarekoppling till röstbrevlådan tillkommer ingen samtalsavgift. Det kan vara bra att titta över vilket prisavtal du ringer med, för att få bästa möjliga pris även för dina vidarekopplingar.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner