Installera Telia Spotify Premium

Med Windows
  • Innan du börjar

Har du inget konto sedan tidigare behöver du först aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto hos Telia. Därefter kan du installera programmet.

Så här gör du

• 1

Starta installationsprogrammet för Spotify.

• 2

Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Om du bockar i Remember me slipper du logga in nästa gång du använder Telia Spotify.

• 3

Nu startar programmet och en välkomstruta dyker upp. Om du inte vill se denna ruta varje gång du startar Telia Spotify kan du avmarkera rutan Show this window when Spotify starts.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Med Mac
  • Innan du börjar

Har du inget konto sedan tidigare behöver du först aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto hos Telia. Därefter kan du installera programmet.

Så här gör du

• 1

Starta installationsprogrammet för Spotify.

• 2

Flytta installationsfilen för Spotify till Program-mappen. Därefter installeras Telia Spotify Premium automatiskt på din Mac.

• 3

Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Om du bockar i Remember me så slipper du logga in mer än en gång.

• 4

Nu startar programmet och en välkomstruta dyker upp. Om du inte vill se denna ruta varje gång du startar Telia Spotify kan du avmarkera rutan Show this window when Spotify starts.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Med Mobiltelefon
  • Innan du börjar

Har du inget konto sedan tidigare behöver du först aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto innan du installerar Spotify i din mobil. Därefter kan du installera programmet.

Så här gör du för Android

1. Gå in på Google Play.
    2. Sök efter Spotify.
    3. Ladda ner appen i telefonen.
    4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.
    5. Tryck på Log in.

Så här gör du för Iphone

1. Gå in på Appstore.
    2. Sök efter Spotify.
    3. Ladda ner appen i din telefon.
    4. Fyll i användarnamn och lösenord.
    5. Tryck på Log in.
  • Tips

Alternativ kan du gå in på adressen http://m.spotify.com på din mobiltelefon för att ladda ner Spotify till mobilen. Följ instruktionerna för att installera Spotify på din mobiltelefon.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt