Aktivera och kom igång med Spotify

Med mobilabonnemang från Telia
  • Denna guide är till för dig som vill komma igång med ett nytt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj och har mobilabonnemang hos Telia.

Innan du börjar

Har du Spotify Premium sedan tidigare som du betalar direkt till Spotify måste du först inaktivera ditt Spotify-konto samt vänta tills prenumerationen har gått ut innan du kan komma igång med Spotify från Telia.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj. Om någon annan i din familj betalar ert Telia Spotify Familj behöver den personen bjuda in dig via Spotifys hemsida.

Gör så här:

• 1

Gå in på adressen www.telia.se/aktiveraspotify och ange ditt mobilnummer och den engångskod du får via sms till det mobilnumret. Klicka på Fortsätt.

• 2

Välj Jag skapar ett nytt Telia Spotify Premium och klicka på Fortsätt.
    (Gäller även för Telia Spotify Familj)

• 3

Fyll i de uppgifter som efterfrågas och som är obligatoriska (välj användarnamn och lösenord, ditt personnummer, ditt postnummer och din e-postadress).

• 4

Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretespolicy.

• 5

Klicka på Aktivera.

• 6

Hämta hem Spotify-appen till din mobiltelefon eller surfplatta genom att med mobilen eller surfplattan gå in på m.spotify.com eller söka på ”Spotify” i app-butiken för Apple, Google och Windows Phone. För att hämta hem Spotify till din dator går du in på spotify.com

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Med bredband från Telia
  • Denna guide är till för dig som vill registrera ett nytt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj och har bredbandsabonnemang hos Telia.

Innan du börjar

Har du ett Spotify Premium sedan tidigare som du betalar direkt till Spotify måste du först inaktivera ditt Spotify-konto samt vänta tills din prenumeration har gått ut innan du kan Aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium-konto.

Så här gör du

• 1

Efter att du beställt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

• 2

Klicka på länken i e-postmeddelandet och registrera ett nytt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj.

• 3

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Spotify-konto på Mina sidor. Klicka på ditt bredbandsabonnemang under rubriken Mina abonnemang. Gå till Tjänster. Där hittar du Spotify. Klicka på Aktivera.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt