Kom igång med ditt Telia Spotify Premium

Med mobilabonnemang eller mobilt bredbandsabonnemang
  • Denna guide är till för dig som vill komma igång med ett nytt Telia Spotify Premium-konto och har mobilabonnemnag, eller mobilt bredbandsabonnemang hos Telia.

Innan du börjar

Har du Spotify Premium sedan tidigare där du betalar direkt till Spotify måste du först inaktivera ditt Spotify-konto samt vänta tills prenumerationen har gått ut innan du kan komma igång med ditt Telia Spotify Premium.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium-konto.

Gör så här:

• 1

Gå in på adressen www.telia.se/aktiveraspotify och ange ditt mobilnummer och den engångskod du får via sms till det mobilnumret. Klicka på Fortsätt.

• 2

Välj Jag skapar ett nytt Telia Spotify Premium och klicka på Fortsätt.

• 3

Fyll i de uppgifter som efterfrågas och som är obligatoriska (välj användarnamn och lösenord, ditt personnummer, ditt postnummer och din e-postadress).

• 4

Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretespolicy.

• 5

Klicka på Aktivera.

• 6

Hämta hem Spotify-appen till din mobiltelefon eller surfplatta genom att med mobilen eller surfplattan gå in på m.spotify.com eller söka på ”Spotify” i app-butiken för Apple, Google och Windows Phone. För att hämta hem Spotify till din dator går du in på spotify.com

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Med Bredband
  • Denna guide är till för dig som vill registrera ett nytt Telia Spotify Premium-konto och har bredbandsabonnemang hos Telia.

Innan du börjar

Har du Spotify Premium sedan tidigare där du betalar direkt till Spotify måste du först inaktivera ditt Spotify-konto samt vänta tills din prenumeration har gått ut innan du kan Aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium-konto.

Så här gör du

• 1

Efter att du beställt Telia Spotify Premium får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

• 2

Klicka på länken i e-postmeddelandet och registrera ett nytt Telia Spotify Premium-konto.

• 3

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Telia Spotify Premium-konto på Mina sidor. Klicka på Aktivera under Smarta tjänster och följ instruktionerna.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner