Avinstallera Säker surf / Telia Antivirus

Windows
  • Om du vill avinstallera Telia Säker surf eller Telia Antivirus gör du det via kontrollpanelen. Om det inte fungerar följer du guiden nedan.

• 1

Ladda ner installationsprogrammet för ditt säkerhetsprogram nedan.

Avinstallationsprogram (välj Spara fil).

• 2

Ange var du vill spara filen, t ex på skrivbordet.

• 3

Starta avinstallationen genom att dubbelklicka på avinstallationsfilen som du laddat ner.

• 4

Tillåt program genom att trycka på Ja.

• 5

Godkänn villkoren för avinstallation och klicka på Nästa.

• 6

När avinstallationen är klar startar datorn om. Då är den inte längre skyddad av Telias säkerhetsprogram.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Mac OS
  • 1

Klicka på Finder, antingen i programraden längst ner eller i menyraden längst upp på skärmen.

• 2

Klicka på Program och sök fram Telia Säker Surf bland de installerade programmen. Klicka på mappen Telia Säker surf.

• 3

Klicka på Avinstallera Telia Säker surf.

• 4

För att avinstallera programmet måste man normalt autentisera sig som administratör. Gör detta genom att klicka på Avinstallera.

• 5

När du autentiserat dig som administratör genomförs avinstallationen.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt