Se på TV i Play+

• Innan du börjar

Innan du börjar behöver du aktivera tjänsten och se till att du har installerat mediespelaren Silverlight.

• 1

Gå till startsidan för Telia Play+.

• 2

Logga in i tjänsten. Du kommer då till tv-fliken varpå ett program startar.

• 3

Du byter kanal genom att klicka i kanallistan på den kanal du vill se.

• 4

För att lämna eller återgå till kanallistan trycker du på Kanallista i mediaspelaren.

• Tips

Du hittar en miniguide i spelaren med information om programmet som syns när du bytt kanal eller när du för musmarkören över spelaren.
    Med Tv-guiden kan du se vad som sänds på olika kanaler. Du når den direkt genom att klicka på symbolen Tv-guide som blir synlig när du för musen över spelaren. Även från Tv-guiden kan du byta kanal genom att klicka på kanalikonen.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt