Installera mediespelare till Telia Play+

• Du behöver den senaste versionen av mediespelaren Silverlight. Om du inte redan har den får du information om det samt en nedladdningslänk när du kommer in på startsidan för Telia Play+.

Guiden visar hur nedladdningen ser ut om du har Internet Explorer som webbläsare. Principen är dock samma för de flesta webbläsare.

• 1

Ett meddelande visas om du saknar Microsoft Silverlight på din dator. Klicka på knappen för att installera.

Installera Microsoft Silverlight
  • 2

Du får upp en dialogruta som frågar om du vill spara filen. Klicka på Save.

• 3

Du får upp en dialogruta som frågar om du vill köra filen. Klicka på Run.

• 4

I nästa steg kan du läsa licensavtal och klicka på Run för att slutföra nedladdningen.

• 5

Silverlight laddas ner på din dator. Du får en fråga efter nedladdningen om du vill aktivera Microsoft Update. Bocka i den och klicka på Install now.

• 6

Nu är nedladdningen klar. Klicka på Close och uppdatera sidan genom att trycka på F5.

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner
Chatt