Mobiltelefoner

Nokia Lumia 800

Läsa mms

Ett mms är ett meddelande som kan innehålla bilder och andra mediefiler. Du kan skicka mms till andra mobiltelefoner och till e-postadresser. Om du inte kan skicka eller ta emot mms så snart du har satt i ditt sim-kort ska du ställa in telefonen för mms.

1. Hitta "Meddelanden"
  • Tryck på pil mot höger för att öppna huvudmenyn.
  • Tryck på Meddelanden.
2. Läs ett mms
  • Tryck på den avsändaren du vill läsa en mms från.
  • Mms-meddelandet visas nu på skärmen.
3. Välj handling
  • Du kan utföra en rad olika handlingar när du har läst ett mms.
  • Välj en av följande handlingar:
  • Svara på ett mms, se 3a.
  • Vidarebefordra ett mms, se 3b.
  • Radera ett mms, se 3c.
3a - Svara på ett mms
  • Tryck på skrivfältet.
  • Skriv den önskade texten.
  • Tryck på Ikonen för Skicka.
Se hur du skriver text.
3b - Vidarebefordra ett mms
  • Tryck och håll inne den mms du vill vidarebefordra ett ögonblick.
  • Tryck på vidarebefordra.
  • Ange de första bokstäverna i den önskade kontakten.
  • Skärmen visar de kontakter i telefonboken som matchar det angivna.
  • Tryck på den kontakt du vill skicka till.
  • Tryck på Ikonen för Skicka.
3c - Radera ett mms
  • Tryck och håll inne den mms du vill radera ett ögonblick.
  • Tryck på ta bort.
  • Tryck på ta bort för att bekräfta.
4. Avsluta
  • Tryck på Hemknappen för att avsluta och återvända till standbyläget.

Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner