Bredband

Här hittar du enkla guider för både mobilt och fast bredband, information kring faktura och betalning, hjälp med felsökning och svar på vanliga frågor. Välkommen till Telias support för bredband.

Välj en kategori nedan

Många faktorer så som var och hur du placerar din router påverkar ditt wifi. Du kan läsa mer om våra tips i vår wifi-guide.

Om du upplever problem med din Telia Webmail besök gärna vår supportsida som du hittar här.

Söker du inloggningssidan för Telia Webmail, den hittar du här.

Efter du uppgraderat hastigheten på ditt bredband så kan det behövas en omstart av din router för att ändringen ska gå igenom. Det är inte alltid det behövs men om det har det gått över 24 h sedan din beställning gick igenom och du inte märkt någon skillnad så börja med att starta om din router.

Tänk även på att vi aldrig kan garantera någon specifik hastighet över Wifi utan det är bara med en nätverskabel inkopplad som du på riktigt kan bedöma om det blivit någon skillnad eller inte.

Ja, de routrar som vi säljer har wifi. Det gör att du kan surfa trådlöst med dina prylar.

Mobilt bredband är inte låst till en specifik plats eller adress och signalerna går via mobilnätet. Det betyder att du kan surfa där det finns mobiltäckning.

Fast bredband, exempelvis fiber, är låst till en adress och signalerna går via kablar i marken eller luften.