Visa mms

• Om din mobil inte kan visa mms så får du istället ett sms när någon har skickat ett mms till dig. Med tjänsten Telia Visa mms kan du se ditt mms på vår webbplats istället. Mms:et finns där i tio dagar efter att det har skickats till dig.

Så här gör du

• 1

Gå till Telia Visa mms.

• 2

Fyll i ditt mobilnummer med formatet +467xxxxxxxx och den kod som du har fått via sms i din mobiltelefon. Klicka på Logga in.

• 3

Nu kan du se ditt mms-meddelande.

• Tips

Om du vill få dina mms direkt i mobilen behöver du rätt mms-inställningar. Det får du lättast genom att sms:a ordet MMS till 4466 och få inställningarna skickade till dig. Du som har en smartphone kan inte ta emot inställningar via sms. Läs mer i guiden Inställningar för mms och surf

• Vad tycker du om guiden?

Tumme upp Tumme ner