Fel på Telia Navigator

Om du inte kan ladda ned och/eller installera Telia Navigator, rekommenderar vi att du går igenom följande checklista:

• Kontrollerar att tid och datum är rätt inställda på din telefon.
  • Se till att det finns tillräckligt med plats i telefonminnet eller på ett eventuellt minneskort.
  • Rensa cache i mobilens webbläsare.
  • För Android-användare; kontrollera att du har tillåtit applikationer som inte kommer från Google Play att installeras. Alternativt ladda ned applikationen från Google Play.

Hjälpte denna sida dig?

Sök support

Få och ge hjälp till andra användare i Telias forum

Avbryt

resultat
  • Efter relevans
  • Efter senast ändrade
Söker på telia.se...

VI REKOMMENDERAR

RESULTAT

Söker efter fler träffar...

FORUM

Söker efter fler träffar...