FIBERNÄT FRÅN TELIA

FRÅN GÅRDAGENS KOPPAR TILL FRAMTIDENS FIBER

Telia bygger Sveriges nya digitala infrastruktur.
Med fiber får du framtidens uppkoppling – redan idag.

Erbjudande

VARFÖR FIBER?

Snabb, stabil och säker uppkoppling blir allt viktigare hemma, på jobbet och på språng. Varken det gamla kopparnätet eller enbart mobilnätet har den kapacitet som vårt digitaliserade samhället kräver.

Därför satsar Telia stort på att bygga ut fibernätet. Här hittar du allt du behöver veta om fiber från Telia.

REDAN ANSLUTEN?

Telia erbjuder bredband, tv och telefoni via fiber - och har även lösningar för företag. Du kan beställa våra tjänster om du är ansluten till Öppen Fiber, ett annat öppet fibernät eller vissa stadsnät.

Läs mer om våra erbjudanden här.

Erbjudande

FIBER TILL LÄGENHET

Du som bor i lägenhet ska vända dig till din hyresvärd eller bostadsrättsförening. Det är värden eller föreningen som beställer fiberanslutning till fastigheten eller en efteranslutning till din bostad. Testa om du är ansluten nedan.

Du som representerar en BRF, ett flerfamiljshus eller är byggherre är välkommen att begära en offert av oss. Beroende på hur många hushåll som vill ansluta sig så erbjuder vi antingen vårt öppna fibernät Öppen Fiber eller ett Telia-exklusivt avtal.

FIBER TILL FÖRETAG

Du som önskar fiber till din företagslokal ska vända dig till din hyresvärd. Värden beställer fiberanslutning till fastigheten eller en efteranslutning till din lokal.

Du som äger en fastighet med upp till åtta företagslokaler kan beställa vårt öppna fibernät Öppen Fiber. Du som har fler än åtta företagslokaler i din fastighet erbjuder vi X-lan, där Telia levererar både anslutning och tjänster. Kontakta oss för en offert.

Erbjudande