Spärra simkort och mobil

Om din mobil har blivit stulen kan du spärra simkortet och mobiltelefon.

Spärra simkortet på MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness och klicka på Hantera.
  2. Välj det abonnemang som du vill spärra från listan eller genom att söka fram abonnemanget.
  3. Klicka på Hantera abonnemang
  4. Välj Spärra eller lås upp simkort
  5. Klicka på Spärra simkort

Om du inte har valet "Hantera abonnemang" klickar du på Inställningar, Simkort och sedan Spärra

Stöldspärra mobilen

Gör först en polisanmälan och kontakta sedan vår kundtjänst.  Du behöver ha ditt diarienummer och den förlorade mobilens IMEI-nummer till hands.

Inget inlogg till MyBusiness?

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan vår kundservice hjälpa dig med att spärra simkortet.