Fjärrstyrning av din dator

Fjärrstyrning kan användas i de fall supporten på Telia erbjuder detta för att på distans kunna hjälpa till vid installation, inställningar samt avinstallation för Telias tjänster.

Genom att ladda ner ett kostnadsfritt program kan du låta supporten på Telia styra din dator och göra ändringar på distans. Supportmedarbetaren har bara tillgång till din dator under samtalet, sedan bryts anslutningen.

Ladda ner fjärrstyrning för Windows*

Ladda ner fjärrstyrning för Mac*

* Genom att installera och använda Telia fjärrstyrning accepterar du att Telia kan komma åt din dator och ge teknisk support via fjärråtkomst. Du accepterar också att Telia inte ansvarar för förlust av data eller funktionalitet i samband med eller efter användning av programmet.